Ring til os på +45 71995354

 

Elektriker Strøh i Kolding leverede i samarbejde med A LED belysningen til Mikroværkstedets elegante nye domicil i Odense

I de flotte åbne lokaler blev der opsat 600x600 og Ø24 LED paneler i systemloftet, hvilke supplerer hinanden god og understøtter bygnignens arkitekstoniske særpræg. 

A LED bistod med projektering af lys, økonomiske beregninger over besparelse ved valg af LED løsning samt lysberegninger.

"Da vi skulle bygge nyt stort domicil i Odense, var det vigtigt for os at holde en grøn profil. På et byggemøde med Daugaard Pedersen og A LED gennemgik vi de forskellige muligheder for belysning. Idet vores nye domicil er bygget i et moderne arkitektonisk design var det vigtigt for os, at også belysning udstrålede "design" og "fremtid". Vi valgte en komplet LED løsning fra A LED med stilrene paneler i lofterne. Løsningen bruger ca. 30% mindre strøm end en traditionel løsning og giver langt mindre vedligehold. 

Jeg er meget tilfreds med løsningen og føler ofte, at jeg går i lokaler med ovenlysvinduer og ikke egentlige belysningsarmaturer".

/ Niels Askær, bestyrelsesformand