Call us at +45 7199 5354  +45 7199 5354
 
 

About A LED

A LED blev grundlagt i 2009 med fokus på belysning til det professionelle marked. I dag producerer og leverer A LED belysningsløsninger til elinstallatører i hele Danmark, samt Norge, Sverige og Tyskland. Vi har engagerede og dygtige konsulenter i dit lokalområde, der altid står til rådighed med hjælp til projektering, lysberegninger, energiberegninger, rådgivning og evt. indhentning af energitilskud.

Vi producerer og skræddersyer produkter til det enkelte marked med afsæt i høj kvalitet, flot design, driftsikkerhed og tidsbesparende installation.

 

Produkter og service

Vi har egen produktion i Kina med nøje kvalitetssikring. Derved sikrer vi at alle løsninger overholder vores høje standard- og kvalitetsniveau.

Vi yder altid en ekstra service for vores kunder. Vi tilbyder både samlede belysningsløsninger og individuelle løsninger alt efter kundens behov.

Vi tilbyder:

  • Dag til dag levering fra vores 1300 m2 lager i Varde
  • Lysberegninger og projektering
  • Økonomiske besparelsesberegninger og tilbagebetalingstider
  • Beregninger til ansøgning om eventuel energitilskud
  • At ansøge og indhente energitilskud
  • At besøge vores kunder for en gennemgang af ønsker og behov. Så kan vi vejlede om mulige løsninger og produktvalg der passer til dem
  • Produkter af højeste kvalitet med højt lysudbytte, lang levetid og høj lyskvalitet

 

Værdier

Vores mission står klar. Vi ønsker sammen med vores samarbejdspartnere, at levere komplette energibesparende belysningsløsninger til vores kunder.

Vi sætter en stor ære i at levere produkter af højeste kvalitet og bestræber os derfor på at levere produkter med komponenter fra de bedste producenter. På denne måde sikrer vi at vores produkter har et højt lysudbytte, lang levetid og høj lyskvalitet.

Vi bestræber os på konstant at være up to date med udviklingen indenfor energibesparende produkter – hovedsageligt indenfor LED teknologien.

Tillid er det essentielle nøgleord i vores dagligdag. Derfor er det altid nemt at komme i kontakt med os, så den daglige dialog er positiv, og frem for alt aktiv. Et højt serviceniveau er altafgørende.