Ring til os på +45 71995354  +45 7199 5354
 
 

Energioptimering

Der er mange steder at starte, når man ønsker at energioptimere. Hvis du spørger os, så vil vi foreslå at man starter med at kigge på sine lyskilder. I dag bruger de fleste virksomheder og private hjem, en stor del af deres energiforbrug på netop lyskilder. Der findes i dag, allerede mindst lige så godt alternativer til de traditionelle lyskilder, som bliver brugt i vid udstrækning.

 

Alternativet er LED pærer. En LED lyskilde, bruger langt mindre strøm på at yde det samme lys som en traditionel pære. Det er derfor et naturligt sted at starte sin energioptimering. Samtidig giver en LED mulighed for, at skabe lige nøjagtig det lys, som egner sig bedst til det miljø hvor de bliver benyttet. Udover at være billigere i drift, og samtidig levere et bedre lys, så er levetiden på en LED pære også længere end på en traditionel pære. Det betyder færre udskiftninger, som dermed bliver en gevinst for miljøet. Der er med andre ord, rigtig mange fordele ved at bruge LED lyskilder fremfor traditionelle kilder.

 

Derfor har vi også valgt LED lyskilder som fokus for vores rådgivning. Hos ALED har vi specialiseret os i energioptimering, og vi er altid klar med rådgivning og hjælp til implementering af en energibesparende løsninger i forbindelse med jeres belysning. Vi fører et bredt sortiment af LED lyskilder, og kan derfor sammensætte lige præcis de lyskilder som passer til jeres installationer og behov.

 

Der er ingen grund til at vente, jo før man foretager energioptimering des før kan man se gevinsten at det på elregningen.Hvis du gerne vil høre mere fra Aled om energioptimering, så udfyld kontaktformularen til højre eller ring på 71 99 53 54