Ring til os på +45 71995354  +45 7199 5354
 
 

Om Aled

Om A LED A/S

A LED blev grundlagt i 2009 med fokus på belysning til det professionelle marked. A LED har egen produktion i Shenzhen Kina og idag producerer og leverer A LED belysningsløsninger til elinstallatører i hele Danmark, samt Norge, Sverige og Tyskland.

A LED´s produkter står for høj kvalitet, flot design, innovation, driftsikkerhed og tidsbesparende installation. 

 

Salg

Vi forhandler udelukkende vores produkter igennem elektrikere og vi har altid engagerede og dygtige konsulenter i dit lokalområde, der altid står til rådighed med hjælp til projektering, lysberegning, energiberegning, rådgivning og evt. indhentning af energitilskud.

 

Produkter og service

Vi yder altid en ekstra service for vores kunder. Vi tilbyder både samlede belysningsløsninger og individuelle løsninger alt efter kundens behov.

Vi tilbyder:

  • Dag til dag levering fra vores 2000 m2 lager i Varde
  • Lysberegninger og projektering
  • Økonomiske besparelsesberegninger og tilbagebetalingstider
  • Beregninger til ansøgning om eventuel energitilskud
  • At ansøge og indhente energitilskud
  • At besøge vores kunder for en gennemgang af ønsker og behov. Så kan vi vejlede om mulige løsninger og produktvalg der passer til dem
  • Produkter af højeste kvalitet med højt lysudbytte, lang levetid og høj lyskvalitet

 

Værdier

Vores mission står klar. Vi ønsker sammen med vores samarbejdspartnere, at levere komplette energibesparende belysningsløsninger til vores kunder.

Vi sætter en stor ære i at levere produkter af højeste kvalitet og bestræber os derfor på at levere produkter med komponenter fra de bedste producenter. På denne måde sikrer vi at vores produkter har et højt lysudbytte, lang levetid og høj lyskvalitet.

Vi bestræber os på konstant at være up to date med udviklingen indenfor energibesparende produkter – hovedsageligt indenfor LED teknologien.

Tillid er det essentielle nøgleord i vores dagligdag. Derfor er det altid nemt at komme i kontakt med os, så den daglige dialog er positiv, og frem for alt aktiv. Et højt serviceniveau er altafgørende.